Geplaatst: 30 sep 2007 09:42
Dat ziet er geweldig uit Jenny, gefeliciteerd en heel veel succes!

halfje krop?Wil de hond schreef:Ik gok op het halfje gesneden wit, op de voet gevolgd door het halfje gesneden krop.wat is tot nu toe het best verkochte brood, jenny?
Leuk, ja, laat eens foto's zien van al die lekkere broodjes.jenny* schreef:Nee, geen halffabrikaat ( jeroen staat hier te stampvoetenlinlin schreef:het intrigeert me mateloos.![]()
wat is tot nu toe het best verkochte brood, jenny? en dat brood, dat komt neem ik aan als halffabrikaat binnen of staat er iemand 's nachts die broden te bakken?)
Wij krijgen de goederen 3 maals in de week aangeleverd als kleine deegstukjes.
het werk wat voor je gedaan is, is het deeg draaien en het juiste gewicht van bijvoorbeeld een duits broodje of een witbrood.
Gisteren heeft hij bijvoorbeeld 13 karren met allerlei soorten brood in de rijskast ( die laat het proces vertraagd verder gaan) gewerkt en die worden aankomende nacht gebakken.
Omdat maandag erg rustig hoort ( dat zet ik er maar even bij) te zijn begint hij rond een uur of 6.
Hoe later in de week, hoe eerder hij begint.
Met als gevold dat hij de zaterdag rond een uur of twee al in de bakkerij staat.
Het gehele proces naast het deeg draaien gaat bij ons dus verder![]()
( de snacks worden naar behoeven afgebakken ( frikandel, saucijzen, worsten, pizza broodjes etc etc etc....) je maakt ene be[paalde voorraad en als je te kort komt bak je direct bij)
En weet je wat zo lekker is.
het speculaas wat afgebakken word.
Om je vingers bij af te likken
welk brood het beste verkocht is?
geen idee.
van alle soorten hebben we gelijk gebakken en alles was zo goed als weg.
dat leer je met de tijd, wat je winkeltje doet.
ik zal vanavond eens foto,s maken van de producten als hoe wij ze aangeleverd krijgen, weet je gelijk wat ik bedoel
Als ik me goed herinner is dat een halfie bruin in ouderwets Rotterdams.jenny* schreef:halfje krop?Wil de hond schreef:Ik gok op het halfje gesneden wit, op de voet gevolgd door het halfje gesneden krop.wat is tot nu toe het best verkochte brood, jenny?
wil je mij wijzer maken?
Zou ik dat moeten verkopen?
:N:
Klopt.Roelfien schreef: Maar het is dus wel zo dat je op zich aan de receptuur van het brood verder niets kan veranderen, toch?
Maar ik ben gek op bakker Bart hoor, vooral het molenbrood.
administratie doe ik zelf.Mir@n schreef:Doe je ook zelf de administratie Jen? Of krijg je daar ook van de Bartorganisatie hulp bij?
Dan ben je nml nooit meer uitgewerkt, voor je een paar maanden verder bent.
ha ha ha ha. nee hoor.Nanna schreef: Kijk je uit dat je zelf niet te dik wordt met al dat heerlijks om je heen?
oh, graag! dank voor je uitgebreide verhaal! man paul, horecaman, mompelt dat het op 'cook&hold' lijkt, ook zo'n slim systeem.jenny* schreef: Nee, geen halffabrikaat ( jeroen staat hier te stampvoeten)
Wij krijgen de goederen 3 maals in de week aangeleverd als kleine deegstukjes.
het werk wat voor je gedaan is, is het deeg draaien en het juiste gewicht van bijvoorbeeld een duits broodje of een witbrood.
Gisteren heeft hij bijvoorbeeld 13 karren met allerlei soorten brood in de rijskast ( die laat het proces vertraagd verder gaan) gewerkt en die worden aankomende nacht gebakken.
Omdat maandag erg rustig hoort ( dat zet ik er maar even bij) te zijn begint hij rond een uur of 6.
Hoe later in de week, hoe eerder hij begint.
Met als gevold dat hij de zaterdag rond een uur of twee al in de bakkerij staat.
Het gehele proces naast het deeg draaien gaat bij ons dus verder![]()
( de snacks worden naar behoeven afgebakken ( frikandel, saucijzen, worsten, pizza broodjes etc etc etc....) je maakt ene be[paalde voorraad en als je te kort komt bak je direct bij)
En weet je wat zo lekker is.
het speculaas wat afgebakken word.
Om je vingers bij af te likken
welk brood het beste verkocht is?
geen idee.
van alle soorten hebben we gelijk gebakken en alles was zo goed als weg.
dat leer je met de tijd, wat je winkeltje doet.
ik zal vanavond eens foto,s maken van de producten als hoe wij ze aangeleverd krijgen, weet je gelijk wat ik bedoel